Projekt365/Dagens bild 306-335 November 2012

Bild 335: Fredag 30 November Kl 11:51

Det småsnöar till och från idag också och nu håller temperaturen på att sjunka så det håller sig på minussidan och mindre slaskigt idag. Anders braskar med andra ord men annars har inte dagen varit en dans på rosor och det känns lite visset.


 

Bild 334: Torsdag 29 November Kl 10:48

Även igår fortsatte det med lite nederbörd hela dagen men alltmer i snöform, så det här är säsongens första snötäcke här (även om dom första flingorna föll redan i Oktober).


 

Bild 333: Onsdag 28 November Kl 21:56

En utekväll med några arbetskamrater som avslutning på vår lokala fackklubb då vi bytt arbetsplats. Mat och friluftsteaterns Lilla Humorshow på Rademachersmedjorna.


 

Bild 332: Tisdag 27 November Kl 10:13

Regn, regn, regn precis hela dagen vilket ger en hektisk eftermiddag/kväll på jobbet med mycket översvämningar. När det är dags att köra hem har det övergått till snöblandat.


 

Bild 331: Måndag 26 November Kl 11:05

Under hösten undviker jag att gå långt in på skogsvägarna på helgerna och i lördags stötte jag på jägare redan i början och fick vända... vardagarna däremot passar jag på att gå långrundor djupt in i skogen då det inte brukar vara jakt.


 

Bild 330: Söndag 25 November Kl 17:30

Gårdagens hundpassning var inget besvär utan bara rena nöjet och jättekul... ändå fick jag en fin blomma som tack och nu lyser den upp mitt köksbord!


 

Bild 329: Lördag 24 November Kl 11:39

Idag har vi varit hundvakt åt dobermannen Itza och det blev mycket spring och bus med Dino och måånga bilder så jag lägger ut några extra här...

På promenaden.

Dragkamp om en pinne.

Det var inte så farligt som det kanske ser ut ;-) Ännu fler bilder här i min fotoblogg.


 

Bild 328: Fredag 23 November Kl 19:11

Fick ett spännande brev på posten idag med en skiva av Cecilia Kyllinge där jag bidragit med foton till omslaget... Det är foto på en skogsbrand här 2008 och en liten kyckling som står uppe till vänster ;-). Ett julklappstips kanske? Kolla mer på hennes hemsida: http:// www.humormusikochallvar.nu/.


 

Bild 327: Torsdag 22 November Kl 15:50

Inte mycket till dagsljus idag och det lilla som är hinner jag inte få mycket av då det är min sovdag mellan två arbetsnätter och det hinner nästan bli mörkt innan jag kommer ut.


 

Bild 326: Onsdag 21 November Kl 12:43

Som omväxling blir det en runda bland forsarna i Skjulsta naturreservat idag, medans mannen uträttar ärenden i stan och sedan liftar vi med hem igen...


 

Bild 325: Tisdag 20 November Kl 11:58

En lite abstrakt bild på Dino i skogen, när vi kom hem blev det bad då han hittade nåt som luktade vedervärdigt att rulla sig i :-(


 

Bild 324: Måndag 19 November Kl 11:36

Lite blek sol som tinar upp morgonfrosten och bildar droppar och reflexer, här blev det lite av naturens egna lingonsaft...


 

Bild 323: Söndag 18 November Kl 11:34

Riktigt grått och surt väder idag med duggregn under promenaden, det får illustreras av det här lövet som trots allt lyser upp lite...


 

Bild 322: Lördag 17 November Kl 10:47

Förra helgen såg jag att en sommarstuga haft inbrott igen vilket redan var känt av hyresvärden. Idag när jag går förbi ser jag att det fortfarande står likadant olåst... å andra sidan verkar en låst dörr inte hindra ovälkomna besökare...


 

Bild 321: Fredag 16 November Kl 09:16

Det har inte blivit mycket fotande senaste dagarna och även idag blir det bara en bild med kompakten tagen under förmiddagens gemensamma hundpromenad. Här konverterad till svartvitt vilket passar bra en dag som i alla fall under morgontimmarna var ganska grå.


 

Bild 320: Torsdag 15 November Kl 12:20

APT hela dagen i Västerås så här bjuder jag på ett hopplock av bilder från min korta lunchpromenad tagna med kompakten och iphonen. (Se även det lilla huset i triangeln som jag fotade: http://statigr.am/skauk eller http://instagram.com/skauk).


 

Bild 319: Onsdag 14 November Kl 11:01

Trots ledig dag och en kväll på fotoklubben blev det här dagens enda bild... nästan i alla fall då jag tog samma motiv med iphonen vilket egentligen blev ett bättre utsnitt. Följ gärna mina instagrambilder på http://statigr.am/skauk eller http://instagram.com/skauk.


 

Bild 318: Tisdag 13 November Kl 11:27

Vi har mycket vildsvin här i skogarna och jag förstår att dom matas för att locka dom till ett ställe och kanske kunna skjuta av en del... men såå mycket mat!?


 

Bild 317: Måndag 12 November Kl 11:49

Solen skiner och jag tar med macrot ut. Hittar först inga motiv men plötsligt händer det.... jag får syn på en enda pytteliten blå blomma som bara står där...


 

Bild 316: Söndag 11 November Kl 12:01

Det är svårt att fotografera svarta hundar... men grannhunden Itzas bruna tecken gör det i alla fall lite lättare att fånga hennes uttryck.


 

Bild 315: Lördag 10 November Kl 16:46

Har varit och deltagit i en hundpromenad med Dino och tar några kvällsbilder vis Skjulstabron innan jag åker hemåt. Fler bilder under dagens EFIT.


 

Bild 314: Fredag 9 November Kl 16:01

Kall natt med minus 6 tidigt i morse då jag kom hem efter nattpasset, även kommande natt ser ut att bli kall när solen går ner i en randig horisont.


 

Bild 313: Torsdag 8 November Kl 15:48

Lite vitt på backen under morgontimmarna men blött och slaskigt och under dagen regnar det bort... man får göra det bästa av fotandet för att hitta ett motiv för dagen...


 

Bild 312: Onsdag 7 November Kl 12:04

Soligt men det blåser kalla vindar så jag går i rask takt och är ute ett par timmar drygt. Ändå blir det nästan inga alster i kameran men förevigar någon annans trofé då jag passerar jaktstugan.


 

Bild 311: Tisdag 6 November Kl 15:47

På promenad i skymningen efter en förmiddag på jobbet blir jag påmind om att det är flaggdag idag... Gustav Adolfs dagen, men dom här flaggorna har nog varit hissade ett tag.


 

Bild 310: Måndag 5 November Kl 16:34

Idag visar sig november från sin rätta sida och det är en riktigt grå dag och på eftermidda'n drar regnet in... ändå ger jag mig ut på en mini-fototur i den blå timmen.


 

Bild 309: Söndag 4 November Kl 15:41

Betydligt gråare väder idag men under sen eftermiddag skymtar ändå den nedgående solen fram och ger det varma ljuset på dom kala björkarna.


 

Bild 308: Lördag 3 November Kl 12:31

November brukar jag uppleva som genomgrå redan från dag 1... men i år kan man inte klaga på inledningen. Vindstilla, några plusgrader och sol som lyser upp ekhagens gula matta.


 

Bild 307: Fredag 2 November Kl 14:25

Tycker att jag fotat en hel del höstlöv men när jag tittar tillbaka här så har jag ju ändå inte haft så många bilder med löv, så jag passar på nu innan dom släppt taget helt...


 

Bild 306: Torsdag 1 November Kl 18:38

Min arbetsplats flyttar idag och även min bästa vän börjar sin flytt till nya lyan med den här häftiga fondtapeten i ett rum, härligt med egen djungel i höstmörkret!


 


 

Lämna gärna en kommentar i Gästboken.
För att se mina tidigare "Dagens bilder", fototeman mm följ länkarna under respektive år i menyn till vänster.

 

www.susajt.se