Månadsbilden 2008

En idé som går ut på att fotografera samma motiv en gång i månaden för att se hur platsen förändras.
Den här gången har jag valt ett motiv från en gata i stan där det byggs som aldrig förr.

Mer om

 

24:e Januari kl 11:08
Till höger i bild ska det byggas bostäder som ligger alldeles utmed ån som inte syns i bild. Även längst bort till vänster mellan husen och kyrkan ska det byggas där det tidigare har varit parkeringsplats.


 

23:e Februari kl 13:20
Inte mycket har hänt sen sist på byggandet, men det är en vårlik dag då solen skiner och asfalten är torr.


 

23:e Mars kl 13:31
Bygget verkar inte riktigt ha kommit igång än, men en sak som jag inte la märke till på förra bilden är att det faktiskt fattas några träd sen första bilden togs. Ungefär där kvinnan med den röda väskan går stod ju ett träd i hörnet av gräsmattan precis framför gång/cykelskylten och ännu ett hitom det trädet vilket inte alls är med på andra bilden då det är lite annan vinkel, men spåren efter det första trädet kan man ana som lite sågspån på andra bilden. Och visst fattas det väl några träd utmed gatan längre fram mot kyrkan också?!


 

23:e April kl 20:31
En kvällsbild den här gången då den nedgående solen lyser upp kyrkan, annars är det sig likt sen förra månaden...


 

24:e Maj kl 20:37
Ännu en kvällsbild och nu har det blivit ordentligt grönt så dom fula byggstaketen syns inte, nu är jag inte ens säker på om det verkligen var bostäder som skulle bygas till höger mot ån, eller om det bara var själva å-kanten som skulle göras iordning... vi får väl se.


 

24:e Juli
Det var inte alls som jag trodde att det skulle byggas till höger i bild, utan byggstaketet var bara till för att ta ner några träd och fixa å-kanten, så vyn har inte ändrats nämnvärt sen senaste bilden. Dessutom missade att jag fota i Juni då jag hade semester så jag bestämmer mig för att lägga ner månadsbilden den här omgången och försöker återkomma med ny plats efter årsskiftet.
Däremot ska det snart börja byggas, som jag skrev under första bilden, längst bort till vänster och det har jag fotat från en annan riktning under Projekt365 den 24:e Juli.

 

Tidigare månadsbild 2006-2007