Bild 244: Lördag 31 Augusti Kl 19:01

Råkar komma alldeles för nära en älgkalv på kvällspromenaden så skyndar förbi då jag inte vet var mamman är, när jag vänder hemåt ser jag den igen lite längre bort och zoomar in med telet och ytterligare en kalv står en bit bort.

Bild 241: Onsdag 28 Augusti Kl 14:17

Nästan +25 grader så åker och tar ett dopp med hundarna, när vi går från sjön håller vi nästan på att trampa på en huggorm… det är den tredje jag ser på kort tid då jag även fick köra iväg en stor från gården häromdagen.

Bild 239: Måndag 26 Augusti Kl 13:37

Jag är inne på min sista semestervecka och det börjar märkas att sommaren lider mot sitt slut men kan ändå inte klaga på vädret som håller sig på behagliga 19-20 grader trots en del blåst senaste dagarna.

Bild 237: Lördag 24 Augusti Kl 10:58

Vi är några från fotoklubben som deltar i Strängnäs fotomaraton då man får fyra teman som sedan ska lämnas in oredigerat direkt från kameran och måste vara tagna i rätt följd för att delta i tävlingen.

Första temat ”vänskap” var svårast men då Penny var med fick hon agera modell, här har jag dock konverterat bilden till svartvitt men originalet jag lämnade in var i färg.

Bild 236: Fredag 23 Augusti Kl 12:34

I hagen där det alltid går herefordkor har det nu kommit några små söta jerseykor som bara väger ungefär hälften jämfört med dom stora köttdjuren, i gengäld ger dom mjölk med högre protein- och fetthalt.